NYHED: Det er nu muligt kun at købe mentaltrænings-delen af MindFit forløbet. Pris: 3950,- 

MindFit

Det ultimative 360°stressbehandlingsforløb v. Lotte Arndal & Sisse Find Nielsen

Er du kronisk træt og uoplagt – og føler du dig stresset? Er din krop ‘oppe at køre’ og dit humør nedstemt – og hungrer du efter mere energi og overskud i hverdagen?

Så kom med på vores unikke 6 – ugers forløb: MindFit. Det ultimative mentale og fysiske stressbehandlingsforløb til dig, som insisterer på at tage fuld kontrol over din krop og psyke. MindFit er 24 timers rendyrket selvkærlighed og 100% investering i dig!

Tilmelding 17. august kl. 19.00
Tilmelding 17. august kl. 19.00 (ratebetaling)
Tilmelding kun mentaltrænings-delen
Tilmelding kun mentaltrænings-delen (ratebetaling)

På MindFit tager vi fat i både krop og sjæl og giver dig kvalificeret vejledning og praktiske anvisninger på, hvad du skal gøre her og nu for at blive stærkere, sundere og stressfri

 1. Du lærer, hvordan du får kontrol over tankemylder, bekymringer og selvbebrejdende tanker.
 2. Du lærer, hvordan du øjeblikkeligt kan skabe ro i krop og sjæl.
 3. Du får kontrol over kognitive og fysiologiske stresssymptomer som fx. trykken for brystet, hjertebanken, svimmelhed, diffuse smerter og hukommelsesbesvær.
 4. Du lærer, at afinstallere det program i hjernen, som skaber negativt stress.
 5. Du lærer at droppe overspringshandlinger og anden uhensigtsmæssig adfærd, som spænder ben for dine langsigtede mål.
 6. Du indser, at du sagtens kan leve et stressfrit liv uden at sænke overliggeren for dine ambitioner.
 7. Du bliver mere nærværende og får langt mere overskud i hverdagen.
 8. Du øger din hverdagsperformance radikalt.

MindFit er et intensivt stressbehandlingsforløb, hvor vi kombinerer psykologisk stressbehandling med kvalificeret personlig fysisk træning.

MindFit Kick-off indeholder:

 • Evidensbaseret metakognitiv gruppetræning hver uge.
 • Indledende 2- timers individuel samtale med din personlige vejleder.
 • Unik 24- timers døgnrytmemåling (udviklet af Lotte Arndal og hjerneforsker Peter Lund Madsen), hvor vi kortlægger din stresstilstand, dit aktivitetsniveau, din energiomsætning og din søvnrytme.
 • Fysisk træning med din personlige træner 1 gang om ugen, skræddersyet efter dine individuelle mål og behov.
 • Fri selv-træning mellem dine personlige træningstimer.
 • 6 ugers medlemskab af luksus SPA & fitness center Arndal Spa & Fitness
 • State of the art træningsfaciliteter.
 • Fri afbenyttelse af Arndal spaområde, som bl.a. byder på saltvandsjacuzzi, sauna, dampbad.
 • Friske håndklæder, badekåber og slippers.

Den fysiske del

Den fysiske del af Mindfit forløbet er individuel og hundrede procent skræddersyet til netop dig. Vi tager udgangspunkt i din fysik og historie – og sætter tempoet i træningen derefter. Fokus er på at skabe øget velvære og robusthed og ikke mindst sunde nye vaner.

Den fysiske del starter ud med 2 timer med din personlige vejleder. Inden I mødes første gang har du båret en døgnrytmemåler i syv dage, og du har udfyldt et indledende skema, der besvarer alle de spørgsmål din træner har brug for at kende, for at kunne skræddersy dit personlige program. Døgnrytmemålingen er en sundhedsmålingen, som Lotte Arndal har udviklet i samarbejde med Peter Lund Madsen. Med døgnrytmemålingen får vi kortlagt dit aktivitetsniveau, din energiomsætning og din søvnrytme. Den objektive måling danner grundlag for vores vejledning i, hvordan du optimer din sundhed (herunder din aktivitet, restitution og søvn) bedst muligt.

I træningen arbejder vi med din kropsbevidsthed og via bevægelse, at forbedre din mentale oplevelse af din fysiske formåen og sammenhængen mellem det fysiske og psykiske. Vi arbejder med din kondition, dine muskler og dit åndedræt – og din evne til at ‘grounde’ og mærke din krop fremfor at lade tankerne styre. Din personlige træner udfordrer dig gradvis over de 6 uger, så du oplever succesen ved at mærke, at din krop rent faktisk kan mere, end du tror. Træningstimen varieres hver gang alt efter dit overskud.

Hvis du har behov for det, kommer vi meget gerne med gode råd til hvordan du optimer din kost. Dog ingen kostplan eller stramme regler, men motiverende råd til sund almindelig mad med henblik på, at din lyst og behov for stimuli – kaffe, sukker og alkohol reduceres.

Den mentale del

Den mentale del er baseret på Metakognitiv terapi, som er en ny evidensbaseret korttidsterapi. Her udstyres du med banebrydende metakognitive værktøjer til at nedregulere stress og eventuelle stressrelaterede symptomer på angst og depression. Du lærer ligeledes at afvikle bekymringer og selvkritik i form af devaluerende tanker om dig selv og din formåen. Vi stiller skarpt på, hvordan du kan genskabe en fornyet motivation og etablere et mentalt mindset, der understøtter dine mål og ambitioner i livet på måder, der ikke stresser dig. Tonen på holdet er uformel, afslappet, jævnbyrdig og ikke-terapeutisk. Vi borer os ikke ned i din barndom, hemmeligheder og tidligere traumer, men fokuserer udelukkende på dine konstruktive fremadrettede handlemuligheder.

Kursusleder: Sisse Find Nielsen, psykolog, cand. psych. aut. og certificeret Metakognitiv terapeut. Hun har specialiseret sig i performance coaching samt forebyggelse og behandling af stress, angst og depression.

HVORNÅR OG HVOR:
Gruppemøderne ligger torsdag kl. 19-21 i Bredgade 30. Første gruppemøde er torsdag den 17. august kl. 19.00. Derefter ligger møderne torsdage d. 24/8, 31/8, 7/9, 14/9 og 21/9. Træningen planlægges individuelt og finder sted i Arndal Spa & Fitness i Store Kongensgade 21.

PRIS: 9.995 kr. Beløbet kan betales kontant eller opdelt i 6 rater á kr. 1666,- som trækkes på selve kursusdagene. Ønsker du kun at købe mentaltrænings-delen af mindFit forløbet er prisen kr. 3950,-.
Medlemmer af Sygeforsikringen Danmark får kr. 1.200 i tilskud til forløbet.

 

Tilmelding 17. august kl. 19.00
Tilmelding 17. august kl. 19.00 (ratebetaling)
Tilmelding kun mentaltrænings-delen
Tilmelding kun mentaltrænings-delen (ratebetaling)