Blog

4 WEEK INTENSE TRAINING UPDATE🧠💪🏋️‍♀️


Det har været en vild uge.

Jeg er 100% mig selv igen efter hjernerystelsen – og har ingen mén overhovedet. Jeg kan i øvrigt ikke anbefale, at du læser skrækhistorierne om hjernerystelse, der ligger på nettet, såfremt du skulle pådrage dig sådan én. Så får du det først skidt. De fleste hjernerystelser er ukomplicerede og afstedkommer ingen mén, men de historier figurerer ikke på nettet.

Jeg har startet træning op igen, dog uden Lotte ved min side for lige at teste min formåen – og det er gået forrygende. Jeg har trænet intenst af flere grunde: dels nåede Lotte at sætte overliggeren for niveauet inden min træningspause. Alene af den grund er det guld værd at investere i en personlig træner! Og dels oplever jeg, at jo mere jeg træner, des nemmere bliver det at træne. Jeg har faktisk haft det sådan nogle dage, at jeg var små ærgerlig over mine tvungne restitutionsdage, så jeg kan sagtens forestille mig at komme dertil, hvor træning går hen og bliver mit default mode. På den måde fungerer træning ligesom meditation, som jeg også bliver mere hooked på, jo mere jeg mediterer. Det er en ekstrem positiv spiral, fordi dét high og den ro begge dele giver er langt federe end den træthed og stress jeg oplever, når jeg ikke får det gjort. Og nu har jeg altså besluttet mig for at holde fast.

I den kommende uge skal jeg igen træne med Lotte, og det bliver super fedt. Men jeg har også truffet en beslutning om, at min livskvalitet ikke skal stå og falde med, om jeg har Lotte ved min side. Derfor er det afgørende, at jeg finder en måde jeg selv kan kontrollere min livskvalitet på dvs. at jeg ved nøjagtig, hvad jeg selv kan gøre for at føle mig godt tilpas. På den måde er 4 week intense training forløbet ikke længere et forløb, der handler om at jeg bare skal smide nogle kilo. Det er i høj grad blevet et studie i selvregulering, hvor jeg først og fremmest bruger træningstimerne med Lotte til at forstå, hvad jeg selv skal gøre fremadrettet. Ikke kun de næste uger, men resten af mit liv. Og det er guld værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *