Blog

4 WEEK INTENSE TRAINING UPDATE🧠💪🏋️‍♀️


Det har været en vild uge.

Jeg er 100% mig selv igen efter hjernerystelsen – og har ingen mĂ©n overhovedet. Jeg kan i øvrigt ikke anbefale, at du læser skrækhistorierne om hjernerystelse, der ligger pĂĄ nettet, sĂĄfremt du skulle pĂĄdrage dig sĂĄdan Ă©n. SĂĄ fĂĄr du det først skidt. De fleste hjernerystelser er ukomplicerede og afstedkommer ingen mĂ©n, men de historier figurerer ikke pĂĄ nettet.

Jeg har startet træning op igen, dog uden Lotte ved min side for lige at teste min formĂĄen – og det er gĂĄet forrygende. Jeg har trænet intenst af flere grunde: dels nĂĄede Lotte at sætte overliggeren for niveauet inden min træningspause. Alene af den grund er det guld værd at investere i en personlig træner! Og dels oplever jeg, at jo mere jeg træner, des nemmere bliver det at træne. Jeg har faktisk haft det sĂĄdan nogle dage, at jeg var smĂĄ ærgerlig over mine tvungne restitutionsdage, sĂĄ jeg kan sagtens forestille mig at komme dertil, hvor træning gĂĄr hen og bliver mit default mode. PĂĄ den mĂĄde fungerer træning ligesom meditation, som jeg ogsĂĄ bliver mere hooked pĂĄ, jo mere jeg mediterer. Det er en ekstrem positiv spiral, fordi dĂ©t high og den ro begge dele giver er langt federe end den træthed og stress jeg oplever, nĂĄr jeg ikke fĂĄr det gjort. Og nu har jeg altsĂĄ besluttet mig for at holde fast.

I den kommende uge skal jeg igen træne med Lotte, og det bliver super fedt. Men jeg har også truffet en beslutning om, at min livskvalitet ikke skal stå og falde med, om jeg har Lotte ved min side. Derfor er det afgørende, at jeg finder en måde jeg selv kan kontrollere min livskvalitet på dvs. at jeg ved nøjagtig, hvad jeg selv kan gøre for at føle mig godt tilpas. På den måde er 4 week intense training forløbet ikke længere et forløb, der handler om at jeg bare skal smide nogle kilo. Det er i høj grad blevet et studie i selvregulering, hvor jeg først og fremmest bruger træningstimerne med Lotte til at forstå, hvad jeg selv skal gøre fremadrettet. Ikke kun de næste uger, men resten af mit liv. Og det er guld værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *