Anbefalinger og udtalelser om Sisse Find Nielsen

Louise Pedersen Avatar

Tak, er det første ord der falder mig ind når jeg skal beskrive det metakognitive forløb jeg har været på hos Sisse.
Det var præcis det som jeg havde søgt hos andre terapiformer, men først nu giver det hele mening....
Læs mere

Louise Pedersen 03-01-2020
En Google-bruger Avatar

Tak, er det første ord der falder mig ind når jeg skal beskrive det metakognitive forløb jeg har været på hos Sisse.
Det var præcis det som jeg havde søgt hos andre terapiformer, men først nu giver det hele mening....
Læs mere

En Google-bruger 03-01-2020
Sarah Pavelics Simonsen Avatar

Et virkelig godt forløb.

Jeg har for nyeligt deltaget på Sisses gruppeterapi hold på 6 uger. Og kan varmt anbefale Sisse og forløbet til andre. Sisse er utrolig god til at formidle den metakognitive terapi så det bliver overskueligt og...
Læs mere

Sarah Pavelics Simonsen 22-12-2019
En Google-bruger Avatar

Et virkelig godt forløb.

Jeg har for nyeligt deltaget på Sisses gruppeterapi hold på 6 uger. Og kan varmt anbefale Sisse og forløbet til andre. Sisse er utrolig god til at formidle den metakognitive terapi så det bliver overskueligt og...
Læs mere

En Google-bruger 22-12-2019
susanne vænggaard Avatar

Et lærerigt og vellykket Metakognitivt forløb 👍
Jeg giver uden forbehold 5 stjerner til Sisse Find Nielsen og det Metakognitive gruppeterapeutiske 6 ugers forløb jeg netop har afsluttet.
Den metakognitive tilgang var helt ny for mig og det har været...
Læs mere

susanne vænggaard 16-12-2019
En Google-bruger Avatar

Et lærerigt og vellykket Metakognitivt forløb 👍
Jeg giver uden forbehold 5 stjerner til Sisse Find Nielsen og det Metakognitive gruppeterapeutiske 6 ugers forløb jeg netop har afsluttet.
Den metakognitive tilgang var helt ny for mig og det har været...
Læs mere

En Google-bruger 16-12-2019
Kurt Rodahl Hoppe Avatar

En investering til resten af livet der anbefales på det varmeste. Sisse og Jon underviser fra hver deres ståsted i kunsten at meditere. De formidler på fineste vis, hvilke processer der kører i vores hoveder og de lærer os at "få ro på". Deres kursus afvikles i en rolig og hjertelig... Læs mere

Kurt Rodahl Hoppe 23-04-2019
Andreas Braun Avatar

Jeg kan varmt anbefale forløbet! Jeg har været rigtigt glad for mit metakognitive gruppeterapi forløb, det har givet mig nogle forskellige værktøjer til at kunne beherske mine tanker og grubninger.
Jeg kan varmt anbefale forløbet!

Andreas Braun 23-04-2019
Mette Dehn Avatar

Jeg har fået den værktøjskasse som jeg altid har manglet. Det er virkeligt fedt at lære, at vi selv rummer løsningen! At deltage på et af Sisses forløb, er en af de bedste beslutninger jeg har taget for min psyke.

Jeg har fået den værktøjskasse som jeg altid har manglet. Det er virkeligt fedt at lære, at vi selv rummer løsningen!...
Læs mere

Mette Dehn 23-04-2019
Pia Hyldebrandt Avatar

Jeg har prøvet rigtig mange forskellige metoder, forløb og kurser, der bare ikke har givet mig det, jeg havde brug for, for at komme af med mine bekymringer og angst. Et fantastisk kursus for alle os der bekymrer os og grubler – men lige så meget for os, der bare vil have ro i hovedet i en hektisk hverdag!
Jeg har prøvet rigtig mange forskellige metoder, forløb og kurser, der bare...
Læs mere

Pia Hyldebrandt 23-03-2019
Niels Haslov Avatar

Jeg er stadig lidt høj ovenpå weekenden. Weekenden der var gået før den kom i gang. 14 timer som strøg afsted i godt og mega kompetent selskab hos Sisse og Jon.

En god indsigt i hvad metakognitiv teori indeholder og øvelser som understregede teorien. Det har bare en...
Læs mere

Niels Haslov 23-03-2019
Liv Høst Avatar

Jeg har ikke været deprimeret eller angst, så hvis du tænker, at forløbet kun er rettet mod personer med en ”diagnose”, så tager du fejl! Da jeg var lille gemte jeg ”bekymringsdukker” under hovedpuden, hvis jeg tumlede med svære tanker og bekymringer. Jeg har altid opfatte mig selv, som én der bekymrer sig om tingene. Jeg har været i længerevarende terapiforløb, men jeg blev til... Læs mere

Liv Høst 27-01-2019
Sisse Sørensen Avatar

Det er MIG, der har kontrollen. Sisse faciliterer et virkelig professionelt og behageligt forløb, hvor jeg gradvist blev mere og mere klar over, at jeg selv har kontrollen over, hvor meget dagligdagens udfordringer skal have lov at fylde for mig. Inden min deltagelse i kurset var... Læs mere

Sisse Sørensen 16-01-2019
Tanja Bengaard Avatar

Da jeg gik fra samtalen med Sisse havde jeg fået sat ord på dét jeg vidste, men ikke selv kunne nå frem til. Sisse har en fantastisk imødekommende tilgang til tingene. Jeg synes at vi fik sat ord på hvad mine tvivl, følelser og tanker bunder i. Sisse kunne zoome direkte ind på problemet og de tankemønstre, der har været gået i gang... Læs mere

Tanja Bengaard 03-01-2019
Sara Hallum Avatar

Hvor jeg før søgte en “kur”, har jeg nu indset, at JEG er kuren! Jeg gik skeptisk ind til Sisse’s kursus med den overbevisning, at jeg aldrig ville få det bedre; at tankemylder, bekymringer og ondt i maven var kommet for at blive, men netop alle disse forestillinger blev jeg udfordret på allerede fra... Læs mere

Sara Hallum 11-12-2018
Freja Hoffgaard Avatar

Jeg har lært, at jeg har kontrol over mit sind, og at ingen tanker eller følelser kan skade mig. De kan højst gøre mig i dårligt humør Jeg er så glad for at jeg meldte mig til et 6 ugers metakognitivt terapiforløb hos Sisse! Inden forløbet brugte jeg timevis hver eneste dag på at vende og dreje mine tanker og følelser. Især de negative! Jeg bekymrede mig... Læs mere

Freja Hoffgaard 02-12-2018
Jens Patrick Avatar

Man skal ikke tillade en 'dårligere' udgave af sig selv at være styrende Man skal ikke lade sig styre af sine følelser, men handle på de ting, man kan, i stedet for at gruble. Det metakognitiv gruppeforløb gav mig nogle konkrete værktøjer til at håndtere negative tankestrømme. Således var det en befrielse at... Læs mere

Jens Patrick 21-11-2018
Anne Linnea Holmstrøm Avatar

En metode, jeg gør brug af både professionelt og privat Busigirl Mind Academy gav mig en bedre indsigt i, at jeg selv kan være med til at styre mine tanker. Tidligere, når jeg fik en negativ tanke, kunne jeg gå med den længe for mig selv, og det kunne mærkes... Læs mere

Anne Linnea Holmstrøm 21-11-2018
Christina Binau Bonnor Avatar

Jeg har styrket mit overskud til at fokusere på dét, der er vigtigt for mig, i mit liv og i min karriere Jeg deltog på Busigirl Mind Academy for at lære mere om mig selv og mit mindset, samt blive stærkere til at håndtere de udfordringer og bekymringer, der kan opstå både professionelt og privat. Ved hjælp af Sisses teknikker har jeg... Læs mere

Christina Binau Bonnor 21-11-2018
Katrine Krogh Avatar

Forløbet har bekræftet mig i, at jeg er ret stærk mentalt Især meditation og koncentrationsøvelser har virket ret godt for mig og er noget, jeg gerne vil arbejde videre med. Efter at have afsluttet forløbet med psykolog Sisse Find Nielsen, har jeg fået nye redskaber til at takle stressede perioder og... Læs mere

Katrine Krogh 28-10-2018
Simone Holland-Møller Avatar

Jeg vil anbefale Sisse til alle karrierekvinder, der ønsker at stærkere og gladere mindset Det unikke ved Sisse er, at hun er relatérbar og hun altid er imødekommende. Jeg er lige gået selvstændigt, og i den forbindelse har jeg døjet meget med bekymringer, tankemylder og stress. Jeg stødte første gang på Sisse gennem Busigirl... Læs mere

Simone Holland-Møller 24-10-2018
Mie Kirstine Quist Avatar

At deltage i et forløb hos Sisse, er noget af det bedre, jeg længe har gjort for min psyke Sisse er en yders kompetent psykolog, der både rummer enormt meget overskud, forståelse, personlighed og en varme, man sjældent ser. At deltage i et forløb hos Sisse, er noget af det bedre, jeg længe har gjort for min psyke. Som... Læs mere

Mie Kirstine Quist 24-10-2018
En Google-bruger Avatar

Jeg har haft fornøjelsen af flere gange at dele undervisningsscenen med Sisse Find Nielsen når vi har sat begreberne Forhandling og Coping/Mindset stævne i et interessant kompetencemix.

Sisse er utroligt nærværende og en stærk formidler, der formår at engagere tilhørerne og...
Læs mere

En Google-bruger 13-10-2018
Gitte Duus Andersen Avatar

Jeg ser stadig mig selv som en reflekterende og tænkende person I dag ved jeg bare hvordan jeg skal håndtere det på en måde, så det skaber de bedste muligheder for mig. Redskaberne som vi fik i forløbet var utrolig simple og lige til at gå til. Forløbet lærte mig, at... Læs mere

Gitte Duus Andersen 25-09-2018
Lykke Holmenlund Styrbæk Avatar

Nu har jeg fået redskaber til selv at vælge hvilke problemstillinger jeg vil bruge tid på, og hvilke der er uinteressante for mig Jeg er bedre rustet til at håndtere livets bølgeskvulp. Jeg tog Sisses workshop på trods af, at jeg hverken har haft stress, angst eller depressionslignende symptomer. Jeg kunne blot mærke, at jeg brugte energi på at overveje, om jeg var... Læs mere

Lykke Holmenlund Styrbæk 19-09-2018
Jacob Dræby Avatar

Jeg kan ikke altid styre presset i min hverdag, men jeg kan styre de tanker, jeg gør mig om det I år gik jeg på sommerferie og tænkte, at jeg vil ”ud ad hovedet” og i stedet fokusere på mine interesser, mit arbejde, min familie og venner, frem for at studere mine tanker og være ”inde i mig selv”. Jeg... Læs mere

Jacob Dræby 25-07-2018
Josefine Kristensen Avatar

Jeg fik de bedste redskaber og værktøjer til at komme ud af hovedet og ind i livet Den metakognitive gruppeterapi lærte mig, at vi ikke er alene med vores tankemylder og bekymringer, og netop bekymringerne kan du gøre noget ved: Du kan lade være med at hoppe på dem. Jeg deltog i Sisses metakognitive gruppeterapi forløb i... Læs mere

Josefine Kristensen 23-07-2018
Lenni Réne Ravn Avatar

Coachingforløb for selvstændige - Stor hjælp! Når man er selvstændig entreprenør og har mange jern i ilden løber man ofte ind i udfordringer. Her har Sisses coaching været en stor hjælp, så en kæmpe anbefaling herfra.

Lenni Réne Ravn 26-06-2018
Susanne Sørensen Avatar

Min varmeste anbefaling til Sisse, som delte ud af sine egne erfaringer, viden, humor og en stor portion kærlighed Jeg var coach og underviser for ledige og syge borgere i en kommune og var MEGET glad for mit ret så krævende job! Men i 2014 gik jeg ned med stress, fik angst og depression. Jeg følte mig totalt udbrændt... Læs mere

Susanne Sørensen 22-06-2018
Jane Næsby Avatar

Kæmpe forskel Jeg var med på Sisse & Lottes MindFit 1. hold i 2017. Der gik ikke mere end et par uger inde i forløbet, før jeg kunne mærke en kæmpe forskel. Både i min krop og i hovedet. Svimmelheden forsvandt og... Læs mere

Jane Næsby 18-06-2018
Maja Høgh Jensen Avatar

Mit sind ikke længere en byrde Jeg føler mig lettere og har fået et større ydrefokus på det, der er vigtigt i mit liv. Sisses metakognitive gruppeterapi forløb gjorde mig klogere på sindets kompleksitet, men lærte mig samtidigt, at tillægge det en mindre betydning i mit... Læs mere

Maja Høgh Jensen 02-03-2018
Camilla Teisen Avatar

Ud af hovedet ind i livet! Jeg kan varmt anbefale et Metakognitiv gruppeforløb hos Sisse, ikke kun til folk med stress, angst eller depression, men til alle der gerne vil have ryddet op i tankerne. Det er super simpelt og virkelig effektivt, og en reminder om... Læs mere

Camilla Teisen 02-02-2018
Lars Chiefone Pedersen Avatar

Ved tidligere coachingforløb har jeg decideret følt, at det var penge ud af vinduet. Jeg kunne gennemskue terapeuten efter blot 5 minutter Jeg har fået meget mere ro, bedre styr på mine tanker - og en lysere tro på fremtiden. Sisses tilgang er ny for mig – og jeg har virkelig prøvet meget i forbindelse med en depression/livskrise. Jeg har talt med... Læs mere

Lars Chiefone Pedersen 02-01-2018
Nicolai Thomassen Avatar

Kurset er et must til alle der oplever hårde tider - og vil klædes på til at håndtere dem Tanker, som før kunne holde sig i gang i flere timer eller dage, forsvinder meget hurtigere, og får ikke længere den opmærksomhed, som de tidligere fik. Kurset har givet mig markant mere ro til at fokusere på arbejdet, og til... Læs mere

Nicolai Thomassen 19-12-2017
Christine Rasmine Johansen Avatar

Sisses kursus var fantastisk Det overraskede mig, at alle de værktøjer, jeg tidligere har været tilhænger af, skulle vise sig at være en del af problemet. Da Sisses mail om forløbet dukkede op i sommeren 2017 tænkte jeg, at det forløb var som skabt... Læs mere

Christine Rasmine Johansen 14-12-2017
Marcin Gasienica Avatar

Jeg har fået en god forståelse for hvordan stress symptomer rent faktisk opstår og solide værktøjer som gør, at jeg kan slippe for at blive stresset Generelt er jeg blevet bedre til at bruge min energi på ting, som betyder noget frem for at tænke over ting, som jeg alligevel ikke kan gøre noget ved. Forløbet hos Sisse har været en øjneåbner. Jeg har fået en... Læs mere

Marcin Gasienica 14-12-2017
Kristian Skov Petersen Avatar

Efter 3 besøg har jeg fået energi til en større omlægning af mit firma, og på den private front er der igen smil på læben Sisse formåede på kun 3 samtaler at give mig et redskab til at sortere i mine tanker, så ikke min hjerne hele tiden skulle køre på turbo og jeg har fået mere overskud. Jeg havde 3 sessions hos Sisse, og... Læs mere

Kristian Skov Petersen 14-12-2017
Paulin Delvaux Avatar

Allerede efter første uge mærkede jeg en forskel. Uanset om man er stresset eller ej, synes jeg, at man skal følge dette kursus Jeg har deltaget i Sisse's 6 ugers kursus i metakognitiv terapi og jeg kunne allerede efter første uge mærke en forskel i hvordan jeg taklede grublerier. Jeg oplevede, at jeg hver uge fik flere redskaber til at blive mere fokuseret... Læs mere

Paulin Delvaux 14-12-2017
Mette Beck Avatar

Træning er mine lykkepiller Jeg blev nærmest høj af motionen, og følte mig stærk igen. Og jo stærkere jeg følte mig, des mere overskud fik jeg. Og ved hjælp af overskuddet og den værktøjskasse, jeg fik hos Sisse, brugte jeg til at deale med... Læs mere

Mette Beck 12-12-2017
Emilie Middelhart Avatar

Sisse er verdens sejeste coach Jeg har anbefalet Sisse til alle mine veninder. Sisse er verdens sejeste coach, som efterhånden har fået mig til at forstå, at det er mig, og kun mig, der har kontrollen over mine tanker. At tanker bare er tanker, og... Læs mere

Emilie Middelhart 11-12-2017
Line Bach Avatar

Det virker lidt for godt til at være sandt, det er det bare ikke Jeg kan og vil anbefale et metakognitivt gruppeforløb ved Sisse til alle, der tænker for meget. Både den stressramte og den egentlig velfungerende person, der overtænker alt (altså grubler for meget!) Det kan være tanker om både familien, indkøb, samliv,... Læs mere

Line Bach 14-11-2017
Marianne Karstensen Avatar

Stop grublerierne og lev livet Mit hoved var ved at eksplodere af negative tanker! Jeg fik medicin, blev sygemeldt i 2 måneder og begravede mig i min egen elendighed. Derefter fik angsttanker det største fokus i mit liv. Indtil jeg mødte Sisse. I dag -... Læs mere

Marianne Karstensen 13-11-2017
Peter Jepsen Avatar

Jeg går nu til opgaver og udfordringer, på en helt anden og ubekymret måde, end jeg gjorde før Det var spændende, at mærke den hurtige forandring og den energi jeg fik, under og efter workshop forløbet. Jeg spilder ikke længere tiden på, at bekymre mig om ting, jeg alligevel ikke kan gøre noget ved, men bruger i stedet... Læs mere

Peter Jepsen 08-11-2017
Michael Månsson Avatar

Det var SÅ fedt at lære de teknikker, som Sisse behersker Fra første øjeblik var jeg ikke et sekund i tvivl om, at Sisse er SÅ passioneret og dygtig til at hjælpe og rykke mennesker, om det er til BEDRE performance, med bekymringer, angst eller depression. Siden jeg første gang hørte... Læs mere

Michael Månsson 08-11-2017
Mette Sillesen Avatar

En kæmpe øjenåbner og det bedste redskab, jeg har fået i meget lang tid – måske nogensinde En konkret og nede-på-jorden tilgang til at lære sit sind at kende. Sisses facilitering og formidling er eminent. Teorien blev gjort så simpel, lettilgængelig og med levende eksempler, som vi alle på holdet kunne forholde os til. Sisse bruger også... Læs mere

Mette Sillesen 06-11-2017
Tone Lysholm Avatar

Alt i alt har det gjort en kæmpe forskel i mit liv Jeg deltog i et 6 ugers kursus i metakognitiv terapi hos Sisse, hvilket har betydet mere for min trivsel og livsglæde end nogle andre forløb jeg tidligere har været i. Kurset gav mig helt konkrete mentale redskaber, som har hjulpet... Læs mere

Tone Lysholm 06-11-2017
Anders Thue Pedersen Avatar

Mit fokus og performance er forbedret Allerede efter 14 dage mærkede jeg en markant forskel i mine tankemønstre og min energi. Var til Sisse’s “få mindre stress og øget hverdagsperformance” kursus i januar, allerede efter 14 dage mærkede jeg en markant forskel i mine tankemønstre og... Læs mere

Anders Thue Pedersen 06-11-2017