Blog

Boost din performance


Denne weekend vil ændre dit liv!

Tag på en eksklusiv og intensiv udviklingstur for kun 6 ledere – udviklet af eksperter for eksperter. Psykolog Sisse Find Nielsen er din mentor i unikke omgivelser på det eksklusive TreeHotel nord for Stockholm.

Nikker du genkendende til følgende situationer:

  • Din ”forberedelse” tager overhånd – og du tænker konstant på, hvordan du kan klare opgaven foran dig.
  • Du tager dig selv i at gruble over møder, du først skal deltage i om en uge.
  • Du bruger tid på at gennemanalysere potentielle konsekvenser af fortidige såvel som fremtidige beslutninger.
  • Du sætter scenarier op for, hvordan medarbejdere eller ledelseskolleger vil tage imod dit budskab. Og scenarierne dukker gentagne gange op i dine tanker, alt imens du er i gang at løse andre opgaver.
  • Du bruger mental tid på at udarbejde forsvarsstrategier til situationer, du forestiller dig vil komme: ordrenedgang, afskedigelser, lukning af projekter, rationaliseringer, konkurrenttiltag, osv.
  • Du holder fri med familien, men selv i fritiden ”overmandes” du af arbejdssituationer, som din hjerne tvinger dig til at tænke igennem.
  • Du er træt og går i seng, men idet du rammer puden, sætter din hjerne dig på en analyseopgave, som varer den næste time.
  • Du vågner en time tidligere end normalt. Du forsøger forgæves at falde i søvn igen, men din hjerne er allerede i gang med at tænke over dagens potentielle hændelser, så det er umuligt for dig at sove mere.

Så er vores lederudviklingskursus som skabt til dig!

Kurset er baseret på metakognitiv forskning, og sætter dig i stand til at fokusere på dine konstruktive handlemuligheder i stedet for at træde vande i problemanalyse og erkendelsesfasen.

Du får konkret viden om de metakognitive mekanismer, der får dig til at spilde din tid og energi med at analysere situationer, kalkulere risici, planlægge scenarier, overveje konsekvenser af beslutninger, søge ny viden og nye sammenhænge – i stedet for at handle i nuet.

Og vigtigst af alt: du lærer hurtigt at overkomme dem, så du kan bruge din energi på at fokusere din opmærksomhed på vigtige opgaver og gøremål – så du kan præstere på et højt niveau.

Læs mere om lederudvikling under kurser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *