Blog

Der er nok at bekymre sig om


Ja, der er nok at bekymre sig om, men jeg vil alligevel lade være.

Som du kan se på billederne var jeg i går indespærret i min lejlighed på Østerbro på grund af terrorangrebet, som fandt sted lige overfor den boldbane min søn spiller fodbold på hver eneste dag. Det kunne sagtens have været ham, der gik forbi Krudttønden i går eftermiddags. Heldigvis var han på besøg hos sin mormor i går. Jeg kunne ikke komme ind og hente ham, men måtte bare vente på at afspærringen ophørte (i dag!) og acceptere det.

foto 1

Der er fortsat kampklædte politifolk all-over-the-place, men jeg vil ikke bekymre mig om det eller gruble over hvad der kunne være sket og lade det styre vores liv. Det er en trist begivenhed for Danmark og ikke mindst for de berørte og pårørende. Men det er ikke en grund for dig og mig til at bekymre os.

Sisse Find Nielsen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *