Blog

Mit første “rigtige” BLOG-indlæg


Jeg er spændt på om der overhovedet er nogen som læser dette blog-indlæg, for det er faktisk mit første indlæg der ikke er sendt ud som nyhedsbrev til min liste.

Det er efterhånden noget tid siden jeg har sendt et nyhedsbrev ud og det skyldes, at jeg har drøn travlt. Som du kan se på billedet er jeg i gang med en række tv-optagelser og mit MindFit forløb og andre projekter som gør, at jeg ikke har haft tid til at skrive et ordentligt nyhedsbrev, dvs. et nyhedsbrev som er så indholdrigt og gennemarbejdet, at jeg synes det kvalificerer til din indbakke.

Så resultatet (af mine egne forventninger) er, at du ingenting hører fra mig. Og det er jo dumt. Ikke mindst fordi jeg ofte har lyst til liiige at skrive lidt om mine tanker og overvejelser, men så kick’er tanken ind: “Ej, sisse. Hvis du sender en mail ud, så skal den dælme ha’ noget indhold” og afholder mig fra at skrive.

Derfor har jeg besluttet mig for at bruge bloggen her til mindre forkromede budskaber og mere til “sisse” og hvad der umiddelbart ligger mig på sinde, og det vil jeg naturligvis ikke trænge mig på med i din indbakke.

Det var alt for nu, og så ses vi igen her snart. Hvis altså du har lyst.

Kh Sisse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *