Individuel terapi & coaching

Jeg tilbyder specialiseret 1:1 terapi og coaching relateret til:

  • forebyggelse og behandling af stress
  • angst
  • søvnproblemer
  • mental trivsel & stress resiliens
  • performance coaching
  • Coaching i forbindelse med trænings/sundhedsforløb – evt. i samarbejde med Arndal Spa & Fitness

Jeg arbejder primært med såkaldte top-down teorier og interventioner som f.eks. metakognitiv terapi (MCT) og meditation. Målet er i begge tilfælde, at du oplever øget kontrol over dine tankeprocesser, da det er tankereguleringssvigt snarere end negative tanker i sig selv, som skaber forstyrrelser i følelser, adfærd og opmærksomhed.

Et individuelt forløb er kortvarigt og er baseret på psykologfaglig viden, som sikrer, at du kommer helt i mål. Da dit endelige resultat afhænger af både dig og mig, kræver forløbet naturligvis et gensidigt commitment. F.eks. vil der være hjemmeopgaver mellem sessionerne, som du forventes at lave.

PRIS PR. SESSION: kr. 1.500,-

Coaching pålægges moms.
Opstartstillæg kr. 1500,- på forløb med EEG headset.

OBS! de fleste sundhedsforsikringer dækker psykologbehandling hos autoriseret psykolog. Hvis du har en sundhedsforsikring, kan forsikringsselskabet informere dig om dine muligheder. Sygeforsikringen Danmark giver ligeledes tilskud til behandling hos mig (kr. 300,- pr. session/ 1200,- pr. gruppeforløb).

Testimonials

Ved tidligere coachingforløb har jeg decideret følt, at det var penge ud af vinduet. Jeg kunne gennemskue terapeuten efter blot 5 minutter.

Jeg har fået meget mere ro, bedre styr på mine tanker - og en lysere tro på fremtiden. Læs mere

Lars Chiefone Pedersen, musiker & producer

At besøge Sisse er som et paradigme skift.

“At besøge Sisse er som et paradigme skift. Jeg har været igennem mange forskellige terapi former, men aldrig en som 1) gav mening og 2) virkede. Sisses tilgang til sine sessions er en uvurderlig lærdom for alle uanset udfordringer” Læs mere

Mike Radoor, Iværksætter

Sisse er verdens sejeste coach

Jeg har anbefalet Sisse til alle mine veninder. Sisse er verdens sejeste coach, som efterhånden har fået mig til at forstå, at det er mig, og kun mig, der har kontrollen over mine tanker. Læs mere

Emilie Middelhart, Emiliblog

Efter 3 besøg har jeg fået energi til en større omlægning af mit firma, og på den private front er der igen smil på læben.

Sisse formåede på kun 3 samtaler at give mig et redskab til at sortere i mine tanker, så ikke min hjerne hele tiden skulle køre på turbo og jeg har fået mere overskud.  Læs mere

Kristian Skov Petersen, ejerleder, Viggo Petersens Eftf. A/S