Individuel terapi & coaching

Jeg tilbyder specialiseret terapi og coaching relateret til:

 • mental sundhed
 • sundhedsforandringer
 • øget performance, effektiv selvledelse & præstationsoptimering
 • præstationsangst
 • forebyggelse og håndtering af stress
 • behandling af alvorlig stress og stressrelateret psykisk lidelse.

Mine individuelle forløb er kortvarige og er baseret på psykologfaglig viden, som sikrer, at du kommer helt i mål. Da dit endelige resultat afhænger af både dig og mig, kræver forløbet naturligvis et gensidigt commitment. Du må således påregne at skulle sætte noget tid af til forløbet, og der vil ligeledes være hjemmeopgaver mellem sessionerne, som du forventes at lave.

PRIS PR. SESSION: kr. 1.500,-

OBS! De fleste sundhedsforsikringer dækker psykologbehandling hos autoriseret psykolog. Hvis du har en sundhedsforsikring, kan forsikringsselskabet informere dig om dine muligheder. Sygeforsikringen Danmark giver ligeledes tilskud til terapi hos mig (kr. 300,- pr.session/ 1200,- pr. gruppeforløb).

1:1 Coaching

Coaching er relevant i tilfælde, hvor du ønsker at øge din performance radikalt. Det kan f.eks. handle om hvordan, du mere effektivt kommer fra komplekse problemstillinger frem til implementering af løsninger, som kan omsættes til resultater.

Coaching kan også være ud fra et ønske om at blive bedre til at træffe beslutninger og tænke under pres, eller et ønske om at turde handle mere på baggrund af din intuition. Gennem coaching vil du lære hvordan, du kan fokusere din opmærksomhed på vigtige opgaver frem for på dine tanker, så du kan præstere på et kontinuerligt højt niveau. På den måde kan du minimerer den spildte energi, du bruger på unødvendige tanker og spekulationer. Sidst, men ikke mindst arbejder vi med strategier, der gør dig bedre til at være nærværende og holde fri i hovedet, når du har endelig har ”fri”.

1:1 Terapi

Jeg tilbyder behandling af stress og stressrelateret psykisk lidelse – og til følgende
problemstillinger:

 1. Bekymringer og grublerier, der føles vanskelige at kontrollere.
 2. Tankemylder, der holder dig vågen om natten og andre former for søvnforstyrrelser.
 3. Uro, tristhed, rastløshed, lavt selvværd og ensomhedsfølelse.
 4. Mangel på interesse eller nydelse ved aktiviteter, som tidligere gav dig glæde og energi.
 5. Muskelspændinger og andre stressrelaterede kropslige symptomer.
 6. Koncentrations-og hukommelsesvanskeligheder.
 7. Længsel efter flere gode tanker og fornemmelser – og mere overskud i hverdagen.

Testimonials

Ved tidligere coachingforløb har jeg decideret følt, at det var penge ud af vinduet. Jeg kunne gennemskue terapeuten efter blot 5 minutter.

Jeg har fået meget mere ro, bedre styr på mine tanker - og en lysere tro på fremtiden. Læs mere

Lars Chiefone Pedersen, musiker & producer

At besøge Sisse er som et paradigme skift.

“At besøge Sisse er som et paradigme skift. Jeg har været igennem mange forskellige terapi former, men aldrig en som 1) gav mening og 2) virkede. Sisses tilgang til sine sessions er en uvurderlig lærdom for alle uanset udfordringer” Læs mere

Mike Radoor, Iværksætter

Sisse er verdens sejeste coach

Jeg har anbefalet Sisse til alle mine veninder. Sisse er verdens sejeste coach, som efterhånden har fået mig til at forstå, at det er mig, og kun mig, der har kontrollen over mine tanker. Læs mere

Emilie Middelhart, Emiliblog

Efter 3 besøg har jeg fået energi til en større omlægning af mit firma, og på den private front er der igen smil på læben.

Sisse formåede på kun 3 samtaler at give mig et redskab til at sortere i mine tanker, så ikke min hjerne hele tiden skulle køre på turbo og jeg har fået mere overskud.  Læs mere

Kristian Skov Petersen, ejerleder, Viggo Petersens Eftf. A/S