Blog

Jeg har fundet en mand.


Jo jo, den er god nok. Jeg har fundet en mand. 

Han hedder Carsten Juul. Det er ham ovenfor☝️

Faktisk har jeg kendt ham i årevis. For vi har arbejdet på samme metakognitive forskningsprojekt for år tilbage. Dengang var vi ikke kærester – og det tror jeg Charlotte her sætter stor pris på.

Det er nemlig Carstens hustru på 23. år – og hun har ingen intentioner om at dele sit livs kærlighed med andre. Heller ikke med mig. Så derfor er Carsten og jeg fortsat ikke kærester.

Ikke desto mindre har Carsten fundet plads i mit liv. Dog ikke som kæreste, men som min business partner og co-founder i Heypeople, der er et nyt psykologisk konsulenthus bestående af landets førende psykologer i mental trivsel. 

Og det giver god mening, at Carsten og jeg slår pjalterne sammen i Heypeople, da vi kommer fra nøjagtig samme metakognitive ‘skole’.

Begge har vi stået i mesterlære hos Adrian Wells i forbindelse med forskningen i transdiagnostisk metakognitiv gruppeterapi, og som nogen af de første danskere i berøring med metoden, har vi begge tusindvis af ‘flyvetimer’ i metoden. 

På den måde har vi en fælles historik og forståelse, der kommer af at have arbejdet så intensivt med en metode – og i en så tæt kontakt med kilden til den, som fremover kommer både nuværende og nye kunder og klienter til gode. 

Heypeople er så nyt, at vi endnu ikke har fået vores website op at køre, men det skal ikke forhindre dig i at få gavn af vores kompetencer allerede nu.

For traditionen tro afholder vi metakognitive sommerforløb d. 17 og 22 juli – og vores gruppeforløb er ikke et hvilket som helst forløb, men et gruppeforløb baseret på forskning (hvis du vil vide mere om forskningen bag forløbet kan du læse vores forskningsartikel i Frontiers in Psychology, som du finder her). 

Når du tilmelder dig vores metakognitive gruppeforløb, får du således forskningsbaseret gruppeterapi af selv samme psykologer, der har leveret den terapi, som evidensen er baseret på. What’s not to like?!

Er du ikke i målgruppen til et metakognitivt gruppeforløb, kan du også bare hænge ud med os på Instagram. Hop i så fald med herover.

Det var alt for nu. Tilbage er blot at ønske dig en vidunderlig sommer☀️

Kh Sisse 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *