Blog

Lad mig fjerne dine bekymringer – eller vil du lære tricket selv?


Jeg har ligget vandret. De seneste uger har jeg arbejdet i døgndrift for at kunne fortælle dig, at jeg endelig slår dørene op til min ny psykolog praksis i København City.

Og jeg er lykkelig. Men hold da op, hvor har jeg også haft det skidt nogle dage. Jeg har knoklet løs med at få alle aftaler på plads og med at få styr på alle tankerne. Både de fede og bekymringstankerne.

De dage hvor jeg har været ophængt i tankerne, har jeg haft svært ved at finde ro og være nærværende overfor mine børn – og jeg har været helt oppe og køre, når jeg skulle sove. Jeg har med andre ord haft stress symptomer.
Men jeg ved nøjagtig, hvad jeg har haft gang i:

Overtænkning.
Uden.
pauser.

Dumt? Tja…

Nogen gange er selv anlægsgartneres Rhododendron visne. Men det skyldes, at han ikke har gidet gøde og vande dem, og ikke at han ikke har forstand på dem. Tværtimod. Han har vidst nøjagtig hvor meget (eller lidt) hans Rhododendron kunne tåle, før de døde.

Men nu er det nok!!! Nu stopper jeg min overtænkning. For jeg savner mine Rhododendron – og min ro inden sengetid.

Og heldigvis ved jeg hvordan man gør. Også selvom jeg ikke har fået styr på alle mine problemer.

For jeg har lært, at jeg kan være fleksibel og hoppe ind og ud af bekymringernes verden, som jeg har lyst.

Og det er lige præcis forskellen. Ikke kun på mine klienter og jeg selv, men også på mine klienter før og efter de har været igennem mit Metakognitive gruppeforløb.

Efter forløbet kan de bekymre sig om ligegyldigheder eller de kan lade være. De kan bekymre sig om alvorligheder, og de kan undlade at bekymre sig om dem. For de ved nemlig, at deres bekymringer er 100 % kontrollerbare.

Og det er godt at vide. For der er nok at bekymre sig om – og det vil der formentlig blive ved med at være.

Tirsdag d. 5 april 2016 kl. 17.00 – 19.00

starter mit Metakognitive gruppeforløb, hvor du kan lære at få kontrol over dine bekymringer. Forløbet kører over 6 tirsdage og vil transformere din forståelse af psyken, og ikke mindst hvad der skal til for at afvikle stress og psykisk mistrivsel.

Du vil få en ny og banebrydende viden, som er helt forskellig fra hvad du tidligere har hørt og troet, og du kommer til at forholde dig til dine tanker og følelser på helt andre måder, end du nogensinde tidligere har gjort.

Hele forløbet koster kr. 3750,00 (12 sessioner), som betales umiddelbart ved tilmelding eller opdelt i rater.

Og jeg glæder mig vanvittigt!

For det er første gang jeg afholder forløbet i mine nye skønne lokaler.
Jeg håber at se dig tirsdag d. 5. April.

Kærlig hilsen

Sisse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *