Testimonials – Metakognitiv gruppeterapi

Slip dine symptomer på stress, angst og depression på kun 6 uger.

En kæmpe øjenåbner og det bedste redskab, jeg har fået i meget lang tid – måske nogensinde.

En konkret og nede-på-jorden tilgang til at lære sit sind at kende. Sisses facilitering og formidling er eminent. Teorien blev gjort så simpel, lettilgængelig og med levende eksempler, som vi alle på holdet kunne forholde os til. Sisse bruger også sig selv meget og skaber et rum for, at vi alle er i samme båd: Vi har alle et sind, udfordringer og svære følelser. Og vi har alle muligheden for at lære at være med vores tanker uden at være dem. Wow, det var en befrielse. Læs mere

Mette Sillesen

Kurset er et must til alle der oplever hårde tider - og vil klædes på til at håndtere dem!

Tanker, som før kunne holde sig i gang i flere timer eller dage, forsvinder meget hurtigere, og får ikke længere den opmærksomhed, som de tidligere fik. Kurset har givet mig markant mere ro til at fokusere på arbejdet, og til at slippe tankerne om arbejdet, når jeg går hjem. Læs mere

Nicolai Thomassen

Jeg har fået en god forståelse for hvordan stress symptomer rent faktisk opstår og solide værktøjer som gør, at jeg kan slippe for at blive stresset.

Generelt er jeg blevet bedre til at bruge min energi på ting, som betyder noget frem for at tænke over ting, som jeg alligevel ikke kan gøre noget ved Læs mere

Marcin Gasienica

Alt i alt har det gjort en kæmpe forskel i mit liv.

Jeg deltog i et 6 ugers kursus i metakognitiv terapi hos Sisse, hvilket har betydet mere for min trivsel og livsglæde end nogle andre forløb jeg tidligere har været i. Kurset gav mig helt konkrete mentale redskaber, som har hjulpet mig til at slippe fokus på dårlige tanker. Læs mere

Tone Lysholm

Allerede efter første uge mærkede jeg en forskel. Uanset om man er stresset eller ej, synes jeg, at man skal følge dette kursus.

Jeg har deltaget i Sisse's 6 ugers kursus i metakognitiv terapi og jeg kunne allerede efter første uge mærke en forskel i hvordan jeg taklede grublerier. Læs mere

Paulin Delvaux

Stop grublerierne og lev livet.

Mit hoved var ved at eksplodere af negative tanker! Jeg fik medicin, blev sygemeldt i 2 måneder og begravede mig i min egen elendighed. Derefter fik angsttanker det største fokus i mit liv. Indtil jeg mødte Sisse. I dag - 3 år senere - er jeg medicinfri og angstfri. Læs mere

Marianne Karstensen

Det virker lidt for godt til at være sandt, det er det bare ikke.

Jeg kan og vil anbefale et metakognitivt gruppeforløb ved Sisse til alle, der tænker for meget. Både den stressramte og den egentlig velfungerende person, der overtænker alt (altså grubler for meget!) Det kan være tanker om både familien, indkøb, samliv, arbejde, børn mm. Det virker lidt for godt til at være sandt, det er det bare ikke. Jeg kan på det varmeste anbefale, at du giver "detached mindfullness" en chance. Læs mere

Line Bach

Sisses kursus var fantastisk. Det overraskede mig, at alle de værktøjer, jeg tidligere har været tilhænger af, skulle vise sig at være en del af problemet.

Dét har klart været den største lettelse for mig og jeg er dybt taknemmelig over at jeg fandt kurset og deltog i det, for ellers ville jeg nok stadig sidde og gruble løs❤️. Læs mere

Christine Rasmine Johansen

Ud af hovedet ind i livet!

Jeg kan varmt anbefale et Metakognitiv gruppeforløb hos Sisse, ikke kun til folk med stress, angst eller depression, men til alle der gerne vil have ryddet op i tankerne. Det er super simpelt og virkelig effektivt, og en reminder om at vi skal ud af hoved og ind i livet. Mange tak for et godt forløb, og tak for hjælpen Sisse! Læs mere

Camilla Teisen

Jeg kan ikke altid styre presset i min hverdag, men jeg kan styre de tanker, jeg gør mig om det.

I år gik jeg på sommerferie og tænkte, at jeg vil ”ud ad hovedet” og i stedet fokusere på mine interesser, mit arbejde, min familie og venner, frem for at studere mine tanker og være ”inde i mig selv”. Jeg har lært, at der sjældent kommer noget positivt ud af at pille mig selv for meget i navlen. Faktisk forholder det sig præcist modsat. Læs mere

Jacob Dræby

"Jeg fik de bedste redskaber og værktøjer til at komme ud af hovedet og ind i livet"

Den metakognitive gruppeterapi lærte mig, at vi ikke er alene med vores tankemylder og bekymringer, og netop bekymringerne kan du gøre noget ved: Du kan lade være med at hoppe på dem. Læs mere

Josefine Kristensen

Mit sind ikke længere en byrde.

Jeg føler mig lettere og har fået et større ydrefokus på det, der er vigtigt i mit liv.  Læs mere

Maja Høgh Jensen

Min varmeste anbefaling til Sisse, som delte ud af sine egne erfaringer, viden, humor og en stor portion kærlighed.

Jeg var coach og underviser for ledige og syge borgere i en kommune og var MEGET glad for mit ret så krævende job! Men i 2014 gik jeg ned med stress, fik angst og depression. Jeg følte mig totalt udbrændt og kunne ikke ret meget! I ni måneder gik jeg hos en psykolog, som gjorde alt for at få mig i gang igen, med det lykkedes ikke. Læs mere

Susanne Sørensen

Nu har jeg fået redskaber til selv at vælge hvilke problemstillinger jeg vil bruge tid på, og hvilke der er uinteressante for mig.

Jeg er bedre rustet til at håndtere livets bølgeskvulp. Læs mere

Lykke Holmenlund Styrbæk

Jeg har lært, at jeg har kontrol over mit sind, og at ingen tanker eller følelser kan skade mig. De kan højst gøre mig i dårligt humør.

Jeg er så glad for at jeg meldte mig til et 6 ugers metakognitivt terapiforløb hos Sisse! Læs mere

Freja Hoffgaard

Jeg ser stadig mig selv som en reflekterende og tænkende person. I dag ved jeg bare hvordan jeg skal håndtere det på en måde, så det skaber de bedste muligheder for mig.

Redskaberne som vi fik i forløbet var utrolig simple og lige til at gå til. Forløbet lærte mig, at jeg har kontrol over mine tanker, men at kontrollen ligger et andet sted end jeg havde forestillet mig. Det lærte mig, at jeg ikke behøver at se mig selv som sårbar, og at jeg kan håndtere de tanker og følelser, som følger med livet - også selvom de ikke altid er lige behagelige. Læs mere

Gitte Duus Andersen

Man skal ikke tillade en 'dårligere' udgave af sig selv at være styrende.

Man skal ikke lade sig styre af sine følelser, men handle på de ting, man kan, i stedet for at gruble. Læs mere

Jens Patrick

Hvor jeg før søgte en “kur”, har jeg nu indset, at JEG er kuren!

Jeg gik skeptisk ind til Sisse’s kursus med den overbevisning, at jeg aldrig ville få det bedre; at tankemylder, bekymringer og ondt i maven var kommet for at blive, men netop alle disse forestillinger blev jeg udfordret på allerede fra første dag. Læs mere

Sara Hallum

Det er MIG, der har kontrollen!

Det var rigtig givende for mig at blive undervist i helt down to earth eksempler på, at kontrollen over mine tanker ligger hos mig selv. Læs mere

Sisse Sørensen

Hvis du tænker, at forløbet kun er rettet mod personer med en ”diagnose”, så tager du fejl!

Jeg har ikke været deprimeret eller angst, så hvis du tænker, at forløbet kun er rettet mod personer med en ”diagnose”, så tager du fejl. Det er anvendeligt for alle mennesker, der nogle gange kan synes, at tanker og bekymringer om livets små og store op- og nedture er lidt for svære at mestre. Læs mere

Liv Høst

[wprevpro_usebadge tid=”1″]