Blog

Tag kørekort til dit hoved


Tag kørekort til dit hoved.

Forestil dig, at du kunne bremse din katastrofetænkning. At du altid kunne stoppe dig selv på vej ud af en destruktiv tanketangent, hvor alting bare bliver mørkere og mere nedslående.

Og forstil dig, at du altid selv kunne bestemme hvilke tanker du brugte mest tid på.

Forestil dig også, at du kunne accelerere din tænkning, når du havde behov for det f.eks. når du var på arbejde eller skulle løse problemer og på kommando kunne lægge tankerne fra dig, når du ville slappe af.

Hvis det var tilfældet – hvordan ville dit liv så se ud?

Og her mener jeg ikke, hvordan dit liv ville se ud hvis du aldrig havde negative tanker, aldrig havde problemer eller aldrig var nødt til at tænke under pres. For det ved jeg godt, hvordan ville se ud:

Det.
Ville.
Være.
Røv.
Sygt.

For negative tanker er en følgesvend til et meningsfuldt liv:

Når vi har et fedt job, får vi negative tanker om at miste det. Når vi får en kæreste, får vi negative tanker om at kærligheden en dag kan forsvinde. Og når vi får børn, får vi negative tanker om alt det frygtelige der kan ske dem.

Så negative tanker og et ”meningsfuldt liv” hænger uløseligt sammen fordi livet betyder noget!

Men hvad hvis du mestrede dine negative tanker på en måde, hvor du ikke blev ophængt i dem og ikke lod dig styre og kontrollere af dem.

Hvis du ligesom jeg og hovedparten af befolkningen på planeten Jorden ”bare” havde negative tanker, som du kun beskæftige dig med, når det passede dig og som du mestrede at lægge fra dig, før de udviklede sig til stress, angst og depression.

Ville det gøre en forskel i dit liv?

I så fald kan du komme med på mit certificerede metakognitive gruppeforløb og tage lyn kørekort til dit hoved, så du opnår fuld kontrol over det.

Certificeret metakognitiv gruppeterapi handler nemlig i bund og grund om at du lærer at kontrollere og “styre” dit hoved.

Hvorfor er det vigtigt?

Det skal jeg sige dig: fordi brugen (af hovedet) påvirker funktionen!

På nøjagtig samme måde som brugen af din bil påvirker dens funktion: hvis du kører med håndbremsen trukket, kører din bil knap så godt og slipper du håndbremsen, kører den som smurt. Forhåbentligt.

Det samme gælder for dit hoved: når du bruger dit hoved forkert, ja så påvirker det funktionen. Så virker dit hoved knap så godt og giver dig psykiske symptomer.

***

NU på onsdag d. 1. februar – altså i over morgen – kl. 17.30 – 20.30 kan du begynde at tage kørekort til dit hoved.

Og jeg kan godt afsløre, at jeg aldrig er stødt på et hoved, der ikke kunne køre med den rette styring. Jeg har aldrig mødt et defekt hoved på mit gruppeforløb, som burde være bortrangeret, repareret eller sendt til skrot.

Aldrig.

Ever.
Never.

Når hovedet ikke kører som det skal, er det altid føreren af hovedet som trænger til at få opdateret eller finpudset sit kørekort. Og så kører hovedet symptomfrit igen.

Du kan tage dit mentale kørekort og blive fri for funktionsfejl som stress, angst og depression ved at tilmelde dig via linket her:

Jeg vil ha’ kørekort NU!

12 køretimer koster kr. 3950,- som kan opdeles i 4 rater og sygeforsikringen Danmark giver kr. 1200,- i tilskud til kørekortet.

Kh Sisse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *