Jeg har lært, at jeg har kontrol over mit sind, og at ingen tanker eller følelser kan skade mig. De kan højst gøre mig i dårligt humør.

Indre ro.

Jeg er så glad for at jeg meldte mig til et 6 ugers metakognitivt terapiforløb hos Sisse!

Inden forløbet brugte jeg timevis hver eneste dag på at vende og dreje mine tanker og følelser. Især de negative! Jeg bekymrede mig utroligt meget, om alt mellem himmel og jord. Nogen ting var reelle problemer andre var pure opspind. Det påvirkede mit humør og min selvtillid rigtig meget.

I løbet af de 6 uger har jeg lært at jeg skal lade mine tanker være og fortsætte med det, jeg var i gang med. Jeg har lært, at jeg skal acceptere de negative følelser og lade dem være, hverken grave rundt i dem eller forsøge at skubbe dem ud af mit sind. Samtidig har jeg lært, at jeg har kontrol over mit sind, og at ingen tanker eller følelser kan skade mig. De kan højst gøre mig i dårligt humør. Det har været en befriende opdagelse og jeg kan mærke, at mit humør er løftet gevaldigt. Jeg er meget mere rolig og har ikke så travlt med at skulle distrahere mig selv fra mine tanker og følelse hele tiden. Det har givet mig en hel masse energi og overskud at bruge på andre meget sjovere ting!

Jeg vil helt klart anbefale alle der oplever tankemylder eller andre mentale udfordringer et forløb. Det er skønt igen at have kontrollen og føle den indre ro, jeg har jagtet forgæves gennem flere år.