Jeg var med på Sisse & Lottes MindFit 1. hold i 2017.

Jeg var begyndt at være svimmel om morgenen, når jeg stod op. Min krop fortalte mig, at den stress, jeg havde levet med i et par år som kom af et skidt ansættelsesforløb, skulle ud af min krop & sind.

Jeg meldte mig derfor til en informationsaften, hvor Lotte og Sisse fortalte om deres MIndFit koncept. Vildt begejstret blev jeg, og meldte mig straks til 6 ugers træning af både hoved og krop.

Vi var 8 personer, der gik hos Sisse – og jeg fik min egen personlige træner, Mai hos Lotte.

Der gik ikke mere end et par uger inde i forløbet, før jeg kunne mærke en kæmpe forskel. Både i min krop og i hovedet. Svimmelheden forsvandt og stressniveauet i min hjerne blev lettere. Øvelserne vi fik af Sisse til at styre tankerne eller tankemylderet, som hun kalder det hjalp og hjælper mig fortsat. Èn meget vigtig læring, jeg lærte efter 1. session med Sisse var følgende:

ting du ikke kan gøre noget ved, sig pyt, det kan jeg ikke gøre noget ved og så smid det ud af hovedet”. Det gør jeg stadigvæk og jeg kan mærke at det hjælper mig i min hverdag – nu som selvstændig.

Hos Lotte fik jeg sat et træningsprogram sammen af min træner Mai, som passede til mig. Jeg er fortsat som kunde hos Lotte, og selvom jeg er ikke den perfekte eller mest disciplinerede ”elev / kunde”, så føler jeg mig altid velkommen i træningscentret.

Kombinationen af Sisse & Lottes ekspertiser og kompetencer giver bare så meget mening, og jeg kan på det varmeste anbefale deres MindFit forløb.