Stop grublerierne og lev livet.

Jeg var frustreret, ked af det og var begyndt at forberede mig på et liv med angst. For 3 år siden slog mit liv en kolbøtte. Ingen spændte ben for mig, men pludselig begyndte jeg at blive usikker på, om jeg egentlig levede det liv jeg ønskede. Var jeg mon en dårlig mor? Blev jeg mon snart fyret? Fik jeg aldrig den efteruddannelse, som jeg drømte om? Hvorfor var min mand egentlig sammen med sådan én som mig? Mit hoved var ved at eksplodere af negative tanker! Jeg fik medicin, blev sygemeldt i 2 måneder og begravede mig i min egen elendighed. Derefter fik angsttanker det største fokus i mit liv. Indtil jeg mødte Sisse.

Stop grubleriet og lev livet…

Mister jeg tråden, kører jeg gerne de 300 km til København, så Sisse kan repetere mine simple og håndgribelige redskaber.

Jeg vil anbefale Sisse til alle der slås med angst. Hendes nærvær, umiddelbarhed og enorme viden har hjulpet mig, så startknappen til livet igen er blevet tændt. Mit mentale fokus er et helt andet sted end før. Fokuset er der, hvor jeg selv bestemmer det skal være – og det er ikke på bekymringer og angsttanker! I dag – 3 år senere – er jeg medicinfri, angstfri og grublefri.

Marianne Karstensen, Sygeplejerske