Det var SÅ fedt at lære de teknikker, som Sisse behersker

Siden jeg første gang hørte om Sisse i et nyhedsbrev, hvor hun blev anbefalet på det kraftigste af en dygtig og kendt iværksætter og foredragsholder, så har jeg brugt Sisse selv direkte og indirekte af flere omgange.

Fra første øjeblik var jeg ikke et sekund i tvivl om, at Sisse er SÅ passioneret og dygtig til at hjælpe og rykke mennesker, om det er til BEDRE performance, med bekymringer, angst eller depression.

Sisse er både direkte og dygtig til at gøre tingene let forståelige. Hun er dygtig til at ramme mennesker lige, hvor den enkelte er.

Jeg var selv med på et weekendkursus i februar 2017, hvor vi over 2 hele dage lærte teori og trænede øvelser.

Det var SÅ fedt at lære de teknikker, som Sisse behersker, og ud over selv at gøre brug af dem, så er det også en viden, som jeg giver videre i mit daglige virke som direktør, far, søn, kæreste og ven.

Ud over mit eget kursus og løbende dialog med Sisse, så har jeg haft to af de personer, der står mig nærmest, til at få hjælp fra Sisse.

Og det har begge gjort en stor forskel med Sisses gruppeforløb.

Jeg har også haft en medarbejder, der var presset pga. familiesituationen i forløb hos Sisse.

Så vil du gøre en forskel for dig ved at investere i dig selv, hvilket er den vigtigste gave, vi kan give os selv, så tag action og vælg den bedste fra start af.

De VARMESTE anbefalinger til Sisse.

Dbh. Michael