Kurset er et must til alle der oplever hårde tider - og vil klædes på til at håndtere dem!

Efter at have været på Metakognitivt kursus hos Sisse, har jeg fået meget større overskud til at håndtere de problemer og pressede stunder et liv jo indeholder. Tanker, som før kunne holde sig i gang i flere timer eller dage, forsvinder meget hurtigere, og får ikke længere den opmærksomhed, som de tidligere fik. Kurset har givet mig markant mere ro til at fokusere på arbejdet, og til at slippe tankerne om arbejdet, når jeg går hjem.

Jeg har nydt godt af de redskaber jeg har fået med hjem. Opmærksomhedstræning og Detached Mindfullness bliver brugt dagligt til at holde fokus på vigtige opgaver, og til at for alvor at lade min hjerne holde pause om aftenen, så jeg ikke har hovedet fuld at tanker om næste dags problemer, udfordringer og andre ting, som måske/måske alligevel ikke sker.

Jeg har lidt (og gør stadig til dels) af ret hårde vinterdepressioner, men efter blandt andet dette kursus føler jeg mig meget mere klar til at gå de kolde og mørke vintermåneder i møde! Kurset er et klart must til alle der oplever hårde tider, og vil klædes bedre på.