Min varmeste anbefaling til Sisse, som delte ud af sine egne erfaringer, viden, humor og en stor portion kærlighed.

Jeg var coach og underviser for ledige og syge borgere i en kommune og var MEGET glad for mit ret så krævende job! Men i 2014 gik jeg ned med stress, fik angst og depression. Jeg følte mig totalt udbrændt og kunne ikke ret meget! I ni måneder gik jeg hos en psykolog, som gjorde alt for at få mig i gang igen, med det lykkedes ikke og jeg kom i et psykiatrisk forløb via kommunen, blev medicineret imod min vilje. Jeg tænkte, at natur og dyr ville have været en langt bedre løsning. Jeg fik hurtigt meget medicin, faktisk fuld dosis af den slags og følte mig som en zombie uden følelser, uden stillingtagen,  uden handlekraft og skulle have hjælp til mange ting.
Jeg blev behandlet hver uge i over et år, af en meget dygtig afspændingspædagog og hun var det aller bedste der skete for mig, alle spændinger blev løsnet op.
Efter et år på denne måde, smed psykiateren håndklædet i ringen og efter yderligere 1/2 år blev jeg tilkendt førtidspension. Jeg var ude af systemet, men kom til en ny psykiater, som var enig med mig i, at jeg ikke skulle have al den medicin, så nedtrapning begyndte langsomt og efter næsten to år, er jeg endnu ikke helt ude af det. Måske skal jeg ikke det…
For omkring to år siden blev jeg af flere anbefalet at gå i Metakognitivt forløb og blev anbefalet at kontakte Sisse Find Nielsen. Når jeg jævnligt kiggede på Sisses site, kunne jeg godt se, at det kunne være noget for mig, men følte mig overhovedet ikke klar til det, da jeg stadig arbejdede for, at få en nogenlunde hverdag og for i det mindste, at kunne rumme at være sammen med min dejlige familie. Meget lidt har jeg kunnet deltage i.
Det var ikke et egentligt nytårsforsæt 2018, at jeg skulle i forløb hos Sisse, men jeg følte mig KLAR til det og alligevel usikker på, om jeg nu kunne klare det. Så jeg skrev til Sisse og spurgte, hvad hun tænkte om det, men selvfølgelig kunne Sisse da ikke give mig et klart svar på det, men jeg fik lidt mere at vide om, hvordan forløbet kører.
Tilfældigvis møder jeg Sisse til en event hos Lotte Arndal og vi fik en virkelig god og meget empatisk snak, som overbeviste mig om, at NU skulle jeg starte!
Samme aften tilmeldte jeg mig og skulle starte allerede ugen efter. Det var med bævende skridt, at jeg gik ned ad Bredgade og ind i nr. 30. Mange tanker drønede igennem mit hovede: Hvor mange var der på holdet, hvem var de og HVAD kom de med! Kunne jeg lade være med at overtage rollen som underviser/coach, kunne jeg lade være med at “fylde for meget med ALT mit!” Jeg overvejede, at tage hjem igen for stressen var ved at tage over. HELDIGVIS overvandt jeg det.
For fra første færd havde Sisse naturligvis rollen, som den meget empatiske, professionelle, tålmodige og skarpe tovholder for os otte deltagere, som klart nok havde hver sine udfordringer, men vi var der alle af samme årsag. Vi ville meget gerne lære at styre vores tanker, bryde gamle vaner og få nogle nye gode vaner!
“Selvfølgelig” starter vi med et ret provokerende skema. Fx stod der: Hvor meget tid har du i sidste uge bekymret dig eller grublet over dine problemer? ARGH! Det var svært at komme igennem skemaet, at se det sort på hvidt, hvordan jeg bruger min tid dårligt i stedet for at lave noget sjovt…
Sisses undervisningsform var meget givende for mig og flere gange hoppede jeg lidt i sædet, for hvor var det rigtige påstande jeg hørte. Gruppen fungerede fint sammen, der var en god og kærlig stemning, alle respekterede hinanden og var også passende interesserede i, hvad andre havde at byde ind med. Det lærte vi også af. Min frygt for at være sammen med en flok fremmede mennesker i et så intensivt forløb, blev aflivet!
Jeg var hver gang SÅ TRÆT og fyldt op, hjemturen føltes meget lang og så havde jeg endda fået lektier for til næste gang. Ja faktisk ikke bare til næste gang, men for resten af livet, eller til de nye gode vaner sidder på rygraden!
Jeg kløede på med lektierne og stille og roligt, mærker jeg, at teknikerne som jeg har lært hos Sisse virker. Jeg grubler ikke så meget længere og vil ikke være med i samgrubleri, så jeg siger fra! Jeg har stadig tankemylder når jeg skal sove, men er blevet bedre til at skubbe dem videre og kommer måske i tanker om dem næste dag. Er der tanker, som jeg kan gøre noget ved her og nu, forsøger jeg at tage mig af dem med det samme.
Støj er et stort problem for mig, men jeg øver opmærksomhedstræning og mærker, at jeg bliver bedre til at være i “rum”, hvor der er støj fra alle sider. Jeg bliver stadig meget træt af al den støj, men jeg tror på, at det bliver bedre!
Bedst af alt er, at jeg nu ved “at jeg ER IKKE mine tanker!”
Jeg giver min varmeste anbefaling til Sisse, som delte sine egne erfaringer, viden, humor og en stor portion kærlighed igennem hele forløbet – seks gange, som pludselig blev alt for kort tid.
TAK Sisse 💖💕 fra Susanne Sørensen