Privatlivspolitik

Sådan passer jeg godt på de oplysninger, du giver mig.

Når du besøger min hjemmeside, vil der automatisk og anonymt blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som jeg kan bruge til at forbedre mit indhold. F.eks. er det interessant for mig at følge med i, hvilke sider på min hjemmeside, der får mest trafik, fordi det fortæller mig noget om, hvilke emner mine potentielle kunder er mest interesserede i.

Hvis du er i forløb hos mig, håndterer og opbevarer jeg endvidere dine oplysninger, som bliver ført i journal efter psykologloven og på måder, der lever op til lovgivningens krav om beskyttelse af persondata. Hvor det er nødvendigt, vil oplysninger blive udvekslet med relevant forsikringsselskab og/eller Sygeforsikringen Danmark. Jeg vil selvfølgelig indhente dit samtykke til udveksling af oplysninger – se mere om dette længere nede i teksten.

Nedenfor fortæller jeg lidt mere om hvilke oplysninger, jeg indsamler, og hvad de bruges til. Det kan godt blive lidt teknisk, men helt overordnet handler det om, at jeg prøver at få en fornemmelse af, hvad du godt kan lide på min hjemmeside, så jeg bedre kan målrette mit indhold og mine annoncer til dig, der rent faktisk er interesseret i det, jeg laver, samt at jeg opbevarer og håndterer øvrige oplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger via hjemmesiden, kan du slette dine cookies og undlade videre brug af min side. Følg vejledning her.

Når du bruger min hjemmeside

Hvis du kommer ind på min hjemmeside og beslutter dig for f.eks. at købe et kursus eller kontakte mig via kontaktformularen, samler vi forskellige nødvendige oplysninger ind. Præcis hvilke, gennemgår jeg her – og selvom det lyder meget teknisk, så handler det egentlig bare om, at jeg gemmer de oplysninger, du giver mig, for ellers ville jeg f.eks. ikke kunne sende dig det materiale, du har købt. Men her kommer den tekniske version:

Når du skriver kommentarer, køber et kursus, tilmelder dig nyhedsbrevet eller kontakter mig via kontaktfeltet, vil vi indsamle dels din IP-adresse og dels din browsers såkaldte ”user agent string”. Dette gør vi for at sikre os selv mod spam. Derudover gemmer vi selvfølgelig de data, du taster ind i de forskellige felter.

Hvis du vælger at skrive en kommentar på hjemmesiden, sendes der også en anonymiseret streng, som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), til Gravatar tjenesten for at se, om du bruger denne. Hvis du gør, vil dit profilbillede blive synligt ud for din kommentar, når kommentaren er godkendt og offentliggjort.

Hvis du tilmelder dig kurser, workshops og øvrige arrangementer, opbevares og behandles dine data af EasyMe.

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet opsamles og opbevares dataen hos Sleeknote og/eller Campaign Monitor, alt efter hvor du har tilmeldt dig.

Du kan til enhver tid anmode om at få informationerne udleveret eller slettet. Dette kan du gøre ved at sende en e-mail til hello@sissefindnielsen.dk.

Vedr. Cookies

Min hjemmeside anvender såkaldte ”cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Du kan se, hvordan du gør her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Ved besøg på websitet vil du møde en besked om at vi benytter cookies og at du ved videre brug af websitet accepterer dette. Ved accept placeres en cookie, der holder i 90 dage. Cookien indeholder ingen personlig data. Derudover kan vi placere forskellige cookies, der f.eks sørger for at din mailadresse el.lign bliver husket, så du ikke skal taste den ind mere end en gang. Disse cookies holder imellem 2 dage og 1 år, alt efter typen.

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. I disse tilfælde henvises til det pågældende steds egen privatpolitik.

Indhold på dette website i øvrigt benytter analyseværktøjer fra 3.parter der bruger cookies til at spore din interaktion med websitet generelt. Disse 3.parter inkluderer blandt andre Google, Facebook, Sleeknote, Terapeutbooking og EasyMe.

Vedr. personoplysninger.

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, indsamler og behandler jeg (eller nogen af dem, jeg benytter til den slags, f.eks. Google) en række sådanne informationer. Det sker f.eks. hvis du klikker ind på noget af mit indhold, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, eller i øvrigt bruger mine services eller foretager køb via websitet.

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, e-mail, adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, tilmelding til nyhedsbrev eller ved køb.

Derudover kan jeg behandle personoplysninger vedr. psykologiske forhold i forbindelse med personlig rådgivning, coaching og/eller behandling.

Sikkerhed

Jeg er meget opmærksom på, at du vil komme til at dele personfølsomme oplysninger med mig, særligt når du er i et forløb hos mig. Behandlingen af disse vil altid ske i overensstemmelse med artikel 6 og 7 i databeskyttelsesforordningen, og i det hele taget så sikkert som muligt. Jeg har således truffet både tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, misbrugt, forringet, kommer til uvedkommendes kendskab eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Jeg indsamler og behandler kun de persondata, der er nødvendige i forhold til drive min virksomhed. Oplysninger bruges udelukkende til:

  • Behandling via min psykologpraksis samt journalføring.
  • Udsendelse af nyhedsbreve samt levering af onlineprodukter og -forløb.
  • Administration af din relation til mig og min virksomhed.
  • Udbredelse af kendskabet til min virksomhed.
  • Opfyldelse af lovkrav.

Hvis jeg får behov for at indhente data om dig fra andre, f.eks. en myndighed eller samarbejdspartner, vil jeg oplyse dig om dette. Du vil også få besked om formålet med indhentningen af disse data, samt om det lovgrundlag, som jeg indhenter dem på.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for hvornår informationer slettes, men jeg følger naturligvis altid gældende lovgivning, ligesom jeg altid vil sørge for at sikre dine oplysninger bedst muligt. Vær opmærksom på, at psykologloven foreskriver opbevaring af journaler i 5 år efter afsluttet forløb.

Samtykke

Jeg indhenter selvfølgelig dit samtykke, inden jeg behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor, med mindre jeg har et lovligt grundlag for at indhente dem. Hvis det er tilfældet, så oplyser jeg dig om grundlaget og om, hvorfor jeg finder det nødvendigt at indhente oplysningerne. Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til mig.

Samtykke i forbindelse med nyhedsbrev

Når du skriver dig op til mit nyhedsbrev giver du samtykke til at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve. I den forbindelse behandler jeg din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af mine e-mails eller ved at kontakte mig på hello@sissefindnielsen.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mine nyhedsbreve.

Videregivelse af oplysninger

Jeg videregiver generelt ikke dine data til tredjepart, udover hvad der er nødvendigt ift. lovgivning. Mine journaler føres efter psykologloven, og derudover deles kun de nødvendige oplysninger i forhold til relevante forsikringsselskaber eller Sygeforsikringen Danmark.

Dog vil data om dit brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Jeg har databehandleraftaler med alle de 3. parter, som håndterer oplysninger af forskellige karakter på vegne af mig, hvori de lover at overholde de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til hello@sissefindnielsen.dk. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Sisse Find Nielsen
Cvr. 35927948

Bredgade 30
1260 København K
Tlf.: + 45 26 29 95 96
Mail: hello@sissefindnielsen.dk

Privatlivspolitik opdateret pr. 25 maj 2018.