MindFit
– kom mentalt og fysisk i form.

OBS! MindFit er rykket over i Arndal Spa & Fitness og er blevet en integreret del af Boot Camp level 2.

I samarbejde med fitness ekspert Lotte Arndal, Arndal Spa & Fitness udbyder jeg sundhedsforløbet MindFit – et unikt sundhedskoncept baseret på de nyeste metoder indenfor fysisk- og psykologisk træning (bemærk, at der ikke kun anvendes metakognitive teknikker på MindFit).

På MindFit forløbet tager vi fat i både krop og sjæl, og giver dig opskriften på, hvordan du kan lave en turnaround og blive stærkere, sundere og stressfri – såvel fysisk som mentalt.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

MindFit er styrketræning for både krop og sjæl.

På MindFit vægtes den fysiske og mentale del af forløbet lige højt. Forløbet henvender sig til dig, der ikke kun ønsker at styrke din krop og fysik, men også ønsker at optimere dine tankermønstre og adfærd.

Forløbet består af 6 timers personlig fysisk træning kombineret med mental gruppetræning 2 timer hver uge i 6 uger.

Én gang om ugen mødes du med din personlige træner i træningscentret Arndal Spa & Fitness, som netop har vundet titlen “Spa & FitnessCentre of The Year” i Luxury Travel Guide

Din personlige træner skræddersyer dit træningsprogram og holder dig til ilden i de 6 uger forløbet varer. Hver uge optimeres dit træningsprogram med henblik på at forbedre din fysisk mest muligt.

Kombinationen af dit fysiske træningsforløb og gruppemøderne er en givtig vekselvirkning, som rykker dig tættere på ro og balance i en travl hverdag, hvor sund kost og træning indgår som en naturlig del uden at fylde på en negativ måde.

MindFit henvender sig til dig, som ønsker at optimere HELE dig selv:

  • til dig, der brænder for at komme i gang, men har vanskeligt ved at komme ud af starthullerne – og få indarbejdet gode rutiner omkring kost og motion.
  • til dig, der ved rigtig meget om kost og træning, men har svært ved at finde balancen i det.
  • til dig, der oplever at kost og træning fylder for meget i dit liv. Måske du ligefrem synes, at du har svært ved at gå ud eller være sammen med andre mennesker, da det ødelægger dine sunde rutiner.
  • til dig, der svinger mellem at leve overdrevent sundt eller usundt, hvormed sund livsstil bliver et enten-eller projekt fremfor en afbalanceret og ubesværet del af hverdagen.
  • til dig, der bruger mad til henholdsvis ”belønning” og/eller ”straf”.

Vil du bryde med ét eller flere af ovenstående mønstre, eller ønsker du blot, at sundhed skal blive en mere integreret del af din livsstil uden at gøre det til et projekt – er MindFit noget for dig.
OBS! Kurset er ikke et behandlingstilbud for spiseforstyrrelser. Hvis du lider af en spiseforstyrrelse, skal du søge behandling herfor.

MindFit indeholder:

  1. 6 timers individuel personlig træning i luksus fitnesscenter med state of the art faciliteter.
  2. Dit eget træningsprogram med udførlige instruktioner.
  3. Mental gruppetræning 2 timer hver uge.
  4. Adgang til lukket online forum, hvor du kan sparre med de andre deltagere.
  5. Mulighed for tilkøb af 6-ugers medlemskab til Arndal Spa & Fitness til reduceret pris (kr. 1800,-), hvor du bl.a. får medlemsfordele og fri adgang til spaområdet, som byder på saltvandsjacuzzi, sauna, dampbad og lounge, håndklæder, slippers mm.

HVORNÅR OG HVOR: Mindfit er rykket over i Arndal-regi og er blevet en integreret del af BOOT CAMP 2. Du kan skrive til Arndal Spa & Fitness eller Manager Rikke Lacour, lacour@arndalspa.dk for mere info.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

FAQ om MindFit

Hvordan foregår den mentale del? Vi mødes 2 timer ugentligt i 6 uger. Du udstyres med en psykologisk værktøjskasse bestående af teknikker og værktøjer, som gør dig i stand til at håndtere modstand, fastholde motivation og etablere et mentalt mindset, der understøtter dine mål. Vi stiller ligeledes skarpt på, hvordan du kan droppe bekymringer, grublerier og selvkritik i form af devaluerende selvbebrejdende tanker om dig selv og dine præstationer.
BEMÆRK! Der anvendes ikke kun metakognitive teknikker på MindFit forløbet.

Hvordan foregår træningsdelen? Forløbet indeholder 6 personlige træningstimer, hvor indhold og øvelser skræddersyes til netop dig. Træningsdelen er således et individuelt forløb, som du kører parallelt med gruppemøderne. Dine træningstimer bookes efter din kalender – og valg af træner i Arndal Spa & Fitness. Timerne placeres med en time om ugen, hvor du i den mellemliggende uge gerne skal træne programmet på egen hånd. Bemærk, at medlemskab i Arndal tilkøbes separat.

Jeg har en spiseforstyrrelse – kan jeg så deltage? Nej. MindFit er et kursus – og ikke et behandlingstilbud for spiseforstyrrelser.

Jeg har stress – kan jeg så deltage? MindFit er perfekt til dig, der har symptomer på stress. Forløbet er tilrettelagt med henblik på at reducere fysiske og psykiske symptomer, som stress afstedkommer.