Jeg er psykolog og erfaren foredragsholder og underviser i mental sundhed og trivsel.

Jeg er uddannet psykolog, cand.psych.aut. og advanced level MCT Institute TM registreret terapeut fra MCT Instituttet i Manchester og Oxford hvorfra jeg har en 3-årig specialist efteruddannelse (level 1 + 2) i metakognitiv terapi. Jeg har specialiseret viden og kompetencer indenfor stress- og angstbehandling samt mentaltræning i forhold til performanceoptimering.

Mit arbejde baserer sig på nyere psykologiske teorier om stress og psykopatologi, der sætter helt nye dagsordener for effektiv terapi og coaching.

I 2013 opstartede jeg danmarks første Metakognitive gruppeforløb i klinikken Cektos, som jeg i en årrække var kursusleder for. Jeg er således Danmarks første og mest erfarne metakognitive gruppebehandler og har været med til at udvikle en transdiagnostisk gruppeterapi-manual til metakognitiv behandling af stress, angst, depression, PTSD og OCD i samarbejde med psykologerne Pia Callesen, Carsten Juul og Professor Dr. Adrian Wells & hans team på Manchester Universitet. Manualen blev udviklet som led i et forskningsprojekt, hvor vi undersøgte effekten af metakognitiv gruppeterapi. Studiet er endnu ikke publiceret, men resultaterne er præsenteret på den internationale metakognitive konference i Milano. Jeg har endvidere været supervisor på den 2-årige Masterclass certificeringsuddannelse for læger og psykologer.

Når jeg ikke afholder åbne kurser i eget regi laver jeg skræddersyede kurser og workshops for både private og effentlige virksomheder. Jeg er desuden tilknyttet JUC, hvor jeg underviser advokater, fuldmægtige og virksomhedsjurister i stresshåndtering og personlig performance.

Privat er jeg mor til 4 børn og selvstændig, og ved derfor alt om hvad det vil sige at have både ambitioner og bekymringer i en fortravlet og presset hverdag, hvor der altid er flere opgaver, end der er ressourcer til at håndtere dem.

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon eller på mail hello@sissefindnielsen.dk. Ønsker du at deltage i et certificeret metakognitivt gruppeforløb kan du tilmelde dig online her.

logo-dpf-300x103
logo-mct-300x46

Samarbejdspartnere

Arndal Spa & Fitness v. Lotte Arndal. Lotte er fitness ekspert, kostvejleder og indehaver af det eksklusive fitnesscenter Arndal Spa & Fitness i København. Hun er uddannet inden for kost og træning på Paul Cheks Institute of Corrective Holistic Exercise Kinesiology i Californien, USA og er forfatter til adskillelse bøger om kost, sundhed, krop og træning.

Metafied v. Psykolog Carsten Juul.