Sisse Find Nielsen, psykolog, cand.psych.aut. og metakognitiv terapeut.

Jeg er uddannet psykolog, cand.psych.aut. og advanced level MCT Institute TM registreret terapeut fra MCT Instituttet i Manchester og Oxford hvorfra jeg har en 3-årig specialist efteruddannelse (level 1 + 2) i metakognitiv terapi. Jeg har specialiseret viden og kompetencer indenfor stress- og angstbehandling samt mentaltræning i forhold til performanceoptimering. Jeg er desuden en erfaren foredragsholder og underviser i mental sundhed og trivsel.

Mit arbejde baserer sig på nyere psykologiske teorier om stress og psykopatologi, der sætter helt nye dagsordener for effektiv terapi og coaching.

Privat er jeg mor til 4 børn og selvstændig, og ved derfor alt om hvad det vil sige at have både ambitioner og bekymringer i en fortravlet og presset hverdag, hvor der altid er flere opgaver, end der er ressourcer til at håndtere dem.

Samarbejdspartnere

HEYPEOPLE 
Carsten er psykolog, co-founder & partner i Heypeople. Carsten tilbyder metakognitiv terapi & coaching samt kurser og undervisning.
Kontakt: hey@heypeople.dk +45 31 77 07 57

 

 

 

 

HEYPEOPLE 
Anne Thingbak er psykolog og tilbyder metakognitiv terapi & coaching. Hun tilbyder også metakognitiv behandling af børn- og unge.
Kontakt: hey@heypeople.dk +45 31 77 07 57

 

 

 

 

ARNDAL SPA & FITNESS
Lotte Arndal er fitness ekspert, kostvejleder og indehaver af det eksklusive fitnesscenter Arndal Spa & Fitness i København. Hun er uddannet inden for kost og træning på Paul Cheks Institute of Corrective Holistic Exercise Kinesiology i Californien, USA og er forfatter til adskillelse bøger om kost, sundhed, krop og træning.
Kontakt: info@arndalspa.dk +45 33 33 04 42

 

logo-dpf-300x103
logo-mct-300x46