Jeg er MCT-I certificeret Metakognitiv psykolog og coach, cand.psych.aut. og ekspert i mental sundhed.

Jeg interesserer mig først og fremmest for psykisk sundhed og trivsel, og har specialiseret viden og kompetencer indenfor områderne stress, personlig trivsel og performance samt metakognitiv behandling af stress og angst. Jeg er MCT-I certificeret fra MCTI instituttet i Manchester og er aktuelt igang med min Advanced Level-uddannelse i metakognitiv terapi.

Mit arbejde baserer sig på nye teorier om stress og performance, der sætter helt nye dagsordener for moderne og effektiv terapi og coaching.

Jeg er Danmarks første og mest erfarne metakognitive gruppebehandler og har været med til at udvikle en transdiagnostisk gruppeterapi-manual til metakognitiv behandling af voksne med stress, angst, depression, PTSD og OCD i samarbejde med psykolog Pia Callesen og Professor Dr. Adrian Wells & hans team på Manchester Universitet.

I 2013 opstartede jeg danmarks første Metakognitive gruppeforløb for klinikken Cektos, som jeg i en årrække var kursusleder for. Jeg har haft flere hundrede klienter igennem mine metakognitive gruppeforløb, og resultaterne er i øjeblikket ved at blive analyseret som led i et forskningsprojekt på University of Manchester.

Jeg er supervisor på den 2-årige internationale certificeringsuddannelse i metakognitiv terapi for læger og psykologer og er tilknyttet Finansministeriets talentprogram ‘FM Excellence’ som psykolog og coach. Jeg er endvidere underviser hos JUC, hvor jeg underviser advokater, jurister og revisorer i coping og stresshåndtering. Derudover deltager jeg i en række ekspertpaneler herunder DR´s ekspertpanel i tv-programmet ‘Gift ved første blik’.

Privat er jeg mor til 4 børn og selvstændig, og ved derfor alt om hvad det vil sige at have både ambitioner og bekymringer i en fortravlet og presset hverdag, hvor der altid er flere opgaver, end der er ressourcer til at håndtere dem.

Ønsker du individuel terapi eller coaching er du velkommen til at kontakte mig på telefon eller på mail hello@sissefindnielsen.dk. Ønsker du at deltage i et certificeret metakognitivt gruppeforløb kan du tilmelde dig online her.

logo-dpf-300x103 logo-mct-300x46

 

 

 

GemGem

Samarbejdspartnere

Arndal Spa & Fitness v. Lotte Arndal. Lotte er fitness ekspert, kostvejleder og indehaver af det eksklusive fitnesscenter Arndal Spa & Fitness i København. Hun er uddannet inden for kost og træning på Paul Cheks Institute of Corrective Holistic Exercise Kinesiology i Californien, USA og er forfatter til adskillelse bøger om kost, sundhed, krop og træning.