Jeg er MCT-I certificeret Metakognitiv psykolog og coach, cand.psych.aut. og ekspert i psykisk sundhed.

Jeg interesserer mig først og fremmest for psykisk sundhed og trivsel, og har specialiseret viden og kompetencer indenfor områderne stress og stressrelateret psykisk lidelse, personlig trivsel og performance samt metakognitiv behandling.

Mit arbejde baserer sig på Metakognitiv terapi og nye teorier om stress og performance, der sætter helt nye dagsordener for moderne og effektiv terapi og coaching.

Jeg er Danmark første og mest erfarne metakognitive gruppebehandler og har udviklet gruppeterapi-manualen for metakognitiv terapi til voksne med stress, angst og depression i samarbejde med Professor Dr. Adrian Wells, som er ophavsmand og grundlægger af metakognitiv terapi.

I 2013 udviklede og opstartede jeg de første danske Metakognitive gruppeforløb for psykolog klinikken Cektos, som jeg var kursusleder for i en årrække. Jeg har haft flere hundrede personer igennem mine metakognitive gruppeforløb, og resultaterne er i øjeblikket ved at blive analyseret som led i et forskningsprojekt på University of Manchester.

Jeg er supervisor på den 2-årige internationale certificeringsuddannelse i metakognitiv terapi for læger og psykologer og er tilknyttet Finansministeriets talentprogram ‘FM Excellence’ som psykolog og coach. Jeg er endvidere underviser hos JUC, hvor jeg underviser advokater, jurister og revisorer i coping og stresshåndtering. Derudover deltager jeg i en række ekspertpaneler herunder DR´s ekspertpanel i tv-programmet ‘Gift ved første blik’.

Privat er jeg mor til 4 børn og selvstændig, og ved derfor alt om hvad det vil sige at have både ambitioner og bekymringer i en fortravlet og presset hverdag, hvor der altid er flere opgaver, end der er ressourcer til at håndtere dem.

Ønsker du individuel terapi eller coaching er du velkommen til at kontakte mig på telefon eller på mail hello@sissefindnielsen.dk. Ønsker du at deltage i et certificeret metakognitivt gruppeforløb kan du tilmelde dig online her.

logo-dpf-300x103 logo-mct-300x46

 

 

 

GemGem

Samarbejdspartnere

Arndal Spa & Fitness v. Lotte Arndal. Lotte Arndal er personlig træner og kostvejleder og indehaver af det eksklusive fitnesscenter Arndal Spa & Fitness i København. Hun er uddannet inden for kost og træning på Paul Cheks Institute of Corrective Holistic Exercise Kinesiology i Californien, USA og er forfatter til adskillelse bøger om kost, sundhed, krop og træning.

Terapi til børn. Søger du metakognitiv behandling af dit barn kan jeg anbefale Dr. Marie Louise Reinholdt-Dunne, som er PhD og lektor på børne-angstklinikken på Københavns universitet. Marie Louise har udgivet bogen ‘Metakognitiv terapi for børn med angst’ samt adskillige forskningsartikler omhandlende effekten af metakognitiv terapi og været med til at udvikle børne-behandlingsmanualen til børn med angst i tæt samarbejde med professor Adrian Wells, som er grundlæggeren af metakognitiv terapi.