Blog

🧠MEDITATIONS BOOTCAMP🧠


Weekenden lørdag og søndag d. 9 & 10 marts afholder Jon Bertelsen og jeg igen vores MEDITATIONS BOOTCAMP.

Jon Bertelsen har 20+ års erfaring med meditation og sammen har vi sammensat et forløb, der gerne skulle sikre, at alle kommer hjem med lige præcis dét, de har mest brug for – uanset om det er værktøjer til optimal performance eller reduceret angst.

På MEDITATIONS BOOTCAMP lærer du en unik meditationsform, som giver dig frihed og fleksibilitet til at forholde dig til dine tanker på en ny og mere bæredygtig måde. Du får en god forståelse af meditationsmetoden og hvorfor den er så essentiel en praksis, hvis man ønsker at leve et frit, nærværende og meningsfuldt liv.

Du vil først og fremmest komme i kontakt med en dybere del af dig selv, der ikke er tanker og følelser. Når du opdager, at du ikke behøver at identificere dig med dine tanker og følelser, opbygger du en kapacitet til at vælge hvilke tanker og følelser du vil identificere dig med – også når du ikke mediterer.

Det kan f.eks. være i pressede situationer, hvor du oplever nervøsitet, uro eller angst. Her kan meditationen hjælpe dig til ikke at lade dig styre af disse følelser, så du i stedet kan handle frit og rationelt – og med øjnene på en større kontekst.

På MEDITATIONS BOOTCAMP får du enkle og præcise instruktioner at støtte dig til. Instruktionerne handler alle om at lade dit bevidsthedsindhold (dvs. tanker, følelser og fornemmelser) være. Det kan være lettere sagt end gjort, men med den rette instruktion, vil det blive mere og mere klart, hvornår du faktisk lader dine tanker og følelser være og hvornår du stadig har fat i dem.

Du vil blive overrasket over, hvordan du kan opleve en ro, samtidig med at der stadig er tanker og følelser til stede. Disse behøver nemlig ikke at forsvinde for at du kan føle dig fri af dem.

MEDITATIONS BOOTCAMP er oplagt til dig, der tidligere har deltaget på mine gruppeforløb, og vil have nye vinkler på hvad det vil sige, at lade sine tanker være. 

Vi kommer dog til at gå i dybden med meditation fra en meget praktisk vinkel, så selvom du aldrig har været på mine hold eller prøvet at meditere før, så lover vi, at kurset også er for dig.

Rent praktisk sidder vi ret op og ned på stole og mediterer. Du behøver altså ikke specielt tøj eller andet fancy gear. Da meditationen går ud på at lade sit bevidsthedsindhold være som det er, er kurset heller ikke et terapeutisk forløb, hvor vi beskæftiger os med indholdet af vores tanker. Du kommer således ikke til at delagtiggøre andre i dine specifikke tanker.

MEDITATIONS BOOTCAMP indeholder:

✔Et crash course i metakognitiv teori og metode.
✔En indføring i en unik meditationsform, som bringer dig i kontakt med en dybere del af dig selv, som netop ikke er tanker og følelser, så du kan handle mere frit og rationelt.
✔Et 6-ugers online opfølgningskursus på Meditations Bootcamp’en.

Du kan læse mere om forløbet her, hvor du også kan lytte til PODCASTEN, hvor Jon og jeg snakker om metakognitiv terapi og meditation.

Vi glæder os til at se dig.

Kh Sisse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *